Trots #izuyd #visiezuydbibl #zuydin #mooczi #digicoach


Hi Marcel,

Stiekem was ik toch wel een beetje trots op mezelf toen ik Editie Zuyd doorbladerde die gisteren op de deurmat viel. Bij meerdere beschreven projecten heb ik als I-adviseur in mindere of meerdere mate een rol gespeeld 🙂 .

Ten eerste de bijlage over Zuyd Innoveert. In het begin was ik betrokken als expertgroeplid en sinds september ben ik mede-projectleider van het macroproject van jouw faculteit ICT. Door het project MOOCZI ben ik wat dichter bij het onderwijs betrokken, noodzakelijk voor mijn Master Leren en Innoveren. Goed dat de projectmanagers Marcel en Dominique via deze (traditionele) weg aandacht vragen voor micro- en macroprojecten. Het is een mooi programma. Ik hoop dat het delen van de opgedane ervaring en kennis van deze projecten ook binnenkort via Yammer hun weg vinden.
Mijn blogs over Zuyd Innoveert.

Daarna een artikel over Zuyd Bibliotheek. Vorig jaar was ik druk in de weer met het visietraject van de bibliotheek. Nu is onze voormalige I-adviseur Jack hard aan het werk met zijn team om aan deze visie te realiseren. Ik ben nog bij het deelproject rondom auteursrechten betrokken. Mooi die foto van een trotse Jack geflankeerd door de 2 biliothecarissen, Annette en Annerie, waarmee ik het meest heb samengewerkt in mijn functie als bibliothecaris.
Mijn blogs over Visietraject Zuyd Bibliotheek

EZ_ZB

En vervolgens een interview met jou, Ankie en Chris over Serious Gaming over de minor Digicoach, the game en Shakespeak. Jullie werden als “voorvechters van ‘het andere lesgeven'” geĂŻntroduceerd 🙂 . Dank voor jullie aandacht voor de I-adviseurs!

Onze blogs over Digicoach, the game

Een beetje (veel) trots was ik wel 🙂 op jullie, op ons, op mezelf.
Dank. Zonder samenwerking lukt het ons I-adviseurs niet om ‘duizend bloemen te laten bloeien’.

Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 9 februari 2014, in Miscellaneous en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: