Viva La Evidence [video]


Ha Marcel,

Donderdag = studiedag :). Denkend over mijn leerdoelen en mijn probleemstelling voor mijn paper dwaalde ik al procrastinerend weer even af 😉 En zag ik een tweet van een van onze faculteitsdirecteuren Frits Benjamins met een heel leuk, leerzaam YT-filmpje over evidence based healthcare. Leuk om te delen binnen gezondheidsonderwijs, lessen informatievaardigheden en binnen jouw lectoraat  🙂

Ik ga weer verder! Ik hoor ook evidence bells ringing 🙂

Judith

 

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 12 september 2013, in Miscellaneous en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. ja hallo, stond 2 weken geleden al in mijn scoop-it!

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: