R U 2 BE JAMMED?

Heeft u een zetje nodig in de goede richting? Net die laatste push waardoor het wel lukt? Of wilt u gewoon door Judith And Marcel door elkaar geschud worden met dingen die u al tijden weet.  Ervaren hoe het is om samen te delen. Hun ervaringen op het gebied van (Social) Media en (Serious) Gaming horen. Samen met hun zoeken naar nieuwe combinaties tussen nieuwe technieken en uw eigen positieve ervaringen. Neem dan contact met ons op en wij komen graag naar u toe met een aantal programma’s.

2Do2Learn

Ze hebben het zelf ervaren. Doen is het halve leren en als je met zijn tweeën bent dan gaat dat veel beter. 2Do2Learn is een samenwerking met twee collega’s waarbij beiden van elkaar leren door het te doen. Speciaal bij het gebruik van social media en mobile devices werkt deze methodoek uitstekend.Zo is het duoblog van Judith en Marcel ontstaan en zo bouwen ze op verschillende vlakken aan hun eigen kennis en dat van anderen. Niet revolutionair deze techniek, maar daarom des te leuker. Judith helpt u graag met het opzetten van een e-dingencursus met behulp van deze techniek en Marcel laat u en uw team in tweetallen spelend leren.

2Do2Learn is met zijn tweeen samen al Jammend de grens opzoeken van technologie en de vakkennis. Een beetje zoals Wesseltoft en Schwarz doen, alhoewel wij echt niet zo muzikaal zijn. De kracht zit in het duo zelf!

JAM Sessions

Alhoewel Marcel en Judith niet echt muzikaal zijn, kunnen ze toch helpen bij een JAM session. Noem het brainstormsessie, noem het teambuilding, noem het wat je wil, het komt er op neer dat Marcel en/of Judith samen met u en uw team gaan Jammen over educatie, technologie, nieuwe media en alle speelwerelden die daartussen liggen. Wilt u gamestorming dan krijgt u dat. Wilt u een rustig oor en kalm gesprek dan krijgt u dat. De toon van de muziek is uw toon aangezien u zelf mee jammed!

Jam Sessions, mensen komen bij elkaar om te contributen, om te delen om de groep te laten groeien. Marcel en Judith doen graag mee en zoeken de combi, ook naar de 2.0 wereld. Net zoals Dumbfounded.

What’s in the JAM?

Natuurlijk zijn we ook bereid om ‘gewoon’een presentatie te geven over wat we doen, waarom we het doen, wat er misgaat en wat er goed gaat. Grote kans dat het over social media, technologie, onderwijs of gaming gaat, maar we presenteren in dit blog ook andere zaken die ons aan het hart gaan. U kiest dus zelf de smaak en kunt zich laten leiden door dit duoblog. Maar we’ll take you into a new space.

Virtueel, reëel, plezier, film, muziek, het zit allemaal in Space Jam

 

Contact Marcel

Contact Judith

Mocht u interesse hebben gekregen dan neem gerust contact met ons op. Prijzen hebben we niet, daar komen we wel uit. U betaalt voornamelijk met uw eigen verhaal.

 1. Mooie foto van Marcel
  Beaty and the beast
  Of
  De blonde en het beest

 2. Judith,

  In september komt er ook in Heerlen weer een TEDx: voor de derde keer TEDxEutropolis. Je mag wel, maar hoeft dus niet per se naar Roermond voor adviezen. Ben het met de toon van je verslag eens: Roermond was top. Kunnen Zuyd en SVOPL niet samenwerken om een TEDx voor jongeren op te zetten in deze regio?

 1. Pingback: Op de hoogte blijven? Dat is een echte sport! | Kevin Scheijen

 2. Pingback: Like to Share @ Zuyd Hogeschool /  Blog – Hans van Goor

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: