Durf je het aan?


Ha Judith,

Goed dat je je roze bril op hebt! Dan kan ik je tenminste uitdagen ;). Na onze vorige Educause reis heb ik me namelijk voorgenomen om dit schooljaar iets op te pakken wat in de koelkast was gezet. En je weet ook dat ik in het kader van mijn promoveren keuze’s moet maken dus als ik het zelf moet doen, dan blijft dit ‘projectje’ nog even in de koelkast. Niet dat jij het rustig hebt 😉 of Chris Kockelkoren (die ook geschikt zou zijn voor dit project) maar toch.

Als social media expert (wat je bent) als 21th century skills expert (wat je bent) en als iemand die Tanya Joosten kent ben je zeer geschikt om een eventuele connective die ik leg verder uit te voeren. Kun je het al raden? Je hebt er zelf in je New Horizon 2014 post over gesproken: Social Media in Education zal binnen 1 tot 2 jaar opgepakt gaan worden in de meeste instellingen.

Kijk dat roept om actie! Durf je het aan? Niet dat ik helemaal niet ga helpen hoor, het gaat namelijk om SΩ (SoMeGa). Ik denk nog steeds dat het spelen en uitwerken van dit spel op international niveau (dus met Tanya Joosten) een ideale manier is om social media te gebruiken (en erover te laten leren) in het HBO.

2011-11-18-08-42-24

Wellicht een onderwerp voor een microproject voor je bij Zuyd Innoveert? Ik bedoel daar gaat het om persoonlijke ontwikkeling van de docent (dat ben je!) en juist in die international samenwerking kun je de oefenmeters maken.

Tja je had je roze bril op dus ik denk nu is mijn kans 😉 Als je nog even terug wil lezen dat kan hier. Maar het interview dat onze college Frans Roovers gemaakt heeft staat ook nog steeds online.

Groet Marcel 

Geplaatst op 9 februari 2014, in 21st century skills, Gaming, Inspiring, Social Media. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: