2D, 3D, 4D? Het gaat om het ID!


Ha Judith,

Changes! Het gaat uiteindelijk niet om in hoeveel D dat die gepresenteerd worden. 2D, 3D, 4D? Het kan inmiddels allemaal. Online, in een klapper of in woorden op een sinaasappelkistje op een hoek in Hyde park. Het gaat niet om hoeveel D, het gaat om het Idee (ID). Verandering krijgen we alleen klaar als we het goede dat we doen delen. In mijn blogpost Kennisdeling gaat dat via een klapper. In jouw blogpost Van 2D naar 3D twijfel je aan dat ‘medium’. Je had het liever online gezien heb ik het gevoel.

Het gaat niet om het ene of het andere medium. Het gaat niet over de klapper of de online social media variant. Het gaat over delen. Ik denk dat bij beide media het lastig zal zijn om input te krijgen. Daarom ben ik vast begonnen. Met bloggend te delen wat ik denk en zie, maar dus ook met dit initiatief.

Obama loopt ook een Echternachprocessie, maar gaat door. Ook daar gaat het niet om welk medium, sterker nog het gaat niet eens om de oplossingen. Het gaat om het idee, om de ‘journey’ te nemen van het idee naar een mogelijke oplossing en om de hoop, het geloof in een mooie reis. En vooral, en daar zul je het zeker mee eens zijn: het delen van elke stap van die reis.

Dus ook in ons Zuyd onderwijs!

Groet Marcel

Geplaatst op 19 januari 2015, in Inspiring. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: