Trots op Zuyd Bibliotheek #VisieZuydBibl


NominatiesMaatwerkprijs2013

Bron: Zuydnieuws M&C 8 mei 2013

Supertrots ben ik op Zuyd Bibliotheek! Deze week werd de longlist van de genomineerden van de Maatwerkprijs 2013 gepubliceerd. Afgelopen maanden konden alle Zuyderlingen een collega waar ze veel waardering voor hebben, nomineren voor de Maatwerkprijs. Vele zeer goede collega’s worden in de lange lijst genoemd, maar ook 7(!) collega’s van Zuyd Bibliotheek én het hele team Bibliotheek (een unicum volgens mij).

N.a.v. de interviews die we gehouden hebben, is in het visierapport Zuyd Bibliotheek (dat we momenteel bespreken met het College van Bestuur) opgenomen dat de medewerkers van de bibliotheek een proactievere houding zouden moeten hebben, waardoor de bibliotheek zichtbaarder wordt en nog professioneler overkomt. De bibliotheek werd vaak te bescheiden genoemd.
Nou de bibliotheekcollega’s zijn al goed aan de weg aan het timmeren. Mirjana heeft onlangs als gastblogger geschreven over ‘Bibliothecaris dichter bij de klant’ en Annerie en Jill verzorgen interactieve workshops informatievaardigheden mbv Shakespeak (online stemmen). Het werpt zijn vruchten af!

Alle genomineerden feliciteer ik hartelijk met hun nominatie. De jury gaat zich nu beraden. Ik ben benieuwd welke 10 collega’s op de short-list komen. Voor mij heeft team Bibliotheek een streepje voor! En jij natuurlijk! 🙂 Want jij staat net zoals ik ook op de longlist.
Dank je wel voor deze waardering aan degene die me genomineerd heeft.

Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 10 mei 2013, in Bibliotheken, Visietraject Zuyd Bibliotheek en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: