Een magisch verhaal! Ik deel het graag met je!


Ha die Judith,

Ken je Marco Tempest nog? De augmented magician! Ik ben er inmiddels achter dat hij me niet alleen verwonderd met zijn magician skills, maar ook met zijn filosoferende skills. Hij vertelt ons verhaal: social media als wereldwijde kampvuurtjes die de levensverhalen die we meemaken doorvertellen! Ach hij kan het zelf veel beter vertellen. Enjoy!

Groet Marcel

Geplaatst op 12 april 2012, in Inspiring, Miscellaneous, TED JAMs en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Judith van Hooijdonk

    Marco Tempest eindigt deze geweldige magische voorstelling over het vertellen van verhalen, over digitale kampvuurtjes via social media met: “Our stories make us the people we are, and sometimes the people we want to be. The gave us our identity, and a sense of community. And if the story is a good one, it might even take us smile”. So true!
    Ik heb al eens eerder verteld (http://weblogirma.blogspot.com/2011/09/5-vragen-aan-judith-van-hooijdonk.html) dat verhalen via social media mij vaak een glimlach om mijn lippen tovert. Zoals nu ook weer. šŸ˜€

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: