Verlanglijstje van Marcelke #durfteantwoorden


Beste Judith,

Aangezien Sinterklaas voorbij is, maar er wel nog een Kerstavond is toch nog een verlanglijstje. Mijn verlanglijstje in omgekeerde volgorde:

5. (Studenten)team voor Serious Games Reviews Kijk ik zou eigenlijk voor tijd moeten vragen, maar goed (zie laatste liedje in mijn ultieme versie) want ik heb al PABO studenten die al reviews in aan het leveren zijn, maar nog niemand die ze daadwerkelijk op de site zet šŸ˜‰ Dat zou ik eigenlijk moeten doen *blush*. Sorry studenten van de minor Digicoach!!! Een team met studenten zou welkom zijn! Ik ga eens aan Chris vragen of ik daar budget aan mag besteden šŸ˜‰
4. Creativelab of Fablab Heerlenhttp://video.ted.com/assets/player/swf/EmbedPlayer.swf

 

Ja ja, een van de EDUCAUSE wishlist elementen. Gershenfeld legt het op het TED filmpje nog een keer uit, maar gelukkig gaan we donderdag naar Frits Hoff in Maastricht om te kijken naar het Fablab dat het kortst in de buurt ligt. Inspirerende lerende omgeving. Staat zeker op mijn verlanglijstje!
3. TED ZUYD.com

 

Ā De ZUYD variant van de www.ted.com. Dat zou een mooi cadeau zijn. Iedere werkdag 1 nieuw filmpje van 5 – 10 minuten waarbij een collega of student zijn briljante wereldverbeterende idee presenteert. Korte filmpjes, misschien inzetbaar in het onderwijs, misschien niet, maar altijd inspirerend. Mensen die in 10 minuten vertellen over een idee met passie en vuur. Ideeenbus 2.0. wellicht, maar wellicht meer nog Inspirational Channel.
2. Mijn eigen CLOG of Cartoon Show! Een Cartoon LOG of misschien moet ik het eerder noemen een Cartoon Lecturing System, zoals Extra Credits dat zou gaaf zijn. Wellicht met de cartoon van mezelf van alweer 10 jaar geleden als basis. In ieder geval met het cartoon image als diegene die de lecture geeft. Erg leuk! Maar ook erg leerzaam (als ik de inhoud bij elkaar verzameld krijg šŸ˜‰ )
1. ?

De Time Turner van Hermelien? Een decisionmaker? Een glazen bol? Een holodeck? Ik zou het niet weten. De nummer 1 blijft een vraagteken. Althans voor nu… Zodra ik weet wat ik echt wil zal ik het je laten weten šŸ˜‰

Wereldvrede, gezondheid voor iedereen, geluk, genot, plezier voor de mensheid. Zucht, maar ja das wat veel om te wensen toch?

Het precies weten! Of iets meer weten. Das wellicht mijn nummer 1.

Tjah! Je kunt het niet allemaal hebben. Ook niet in mijn favoriete versie!

Groet Marcelke

Geplaatst op 12 december 2011, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: