Coding a better Government (of misschien wel board of directors?)


Ha Judith,

Je weet dat ik naast de twee reorganisaties waar ik bij Zuyd in werk ook bezig met in de lokale politiek. Op zoek naar motivatie, inspiratie en creatieve impulsen om niet alleen jouw Bloggolf te beantwoorden, maar ook #elkedagbloggen te gaan waarmaken ben ik weer terecht gekomen op http://www.ted.com.

Ik vraag je daarom: onderstaande filmpje zou gelden voor de government, maar zou dit ook gelden voor onze onderwijsorganisatie? Of trek ik dan de redenatie verkeerd door?

Graag jouw oordeel 😉

Groet Marcel

Geplaatst op 11 april 2012, in Inspiring. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Deze talk zag ik inderdaad langskomen, maar ik had hem nog niet gekeken. Nu dus wel; en wat een ervaring!

    Ik denk dat dit principe overal wel toegepast kan worden, maar dan moet de organisatie er wel oren naar hebben en bereid zijn om er tijd/moeite in te steken. Marcel, ik ben benieuwd naar vorderingen op dit gebied 😉

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: