Wat ga jij vieren in 2013?


Goedemorgen Marcel,

“Uitgeslapen? Hoofdpijn? Mooi! Dat betekent dat je oud en nieuw goed gevierd hebt.”
Dit zijn de eerste zinnen in mijn nieuwe kalender 🙂 Ik heb mijn Inspiratiekalender 2012 van Stephen Covey waar ik veel gelezen heb over integriteit, vertrouwen en geloofwaardigheid verwisseld voor een kalender over Win & Groei.

wingroei

De belangrijkste vraag is volgens deze kalender op de 1e dag van het nieuwe jaar: “Wat ga je nog meer vieren in 2013?”

Ik heb de familiekalender onlangs ingevuld en merkte dat ik heel veel 50-jarige feestjes in het vooruitzicht heb. Frank en ik zijn 25 jaar getrouwd, dat wordt een feestreisje met kids en aanhang (waarschijnlijk naar Disney Parijs :)) als we een gezamenlijke datum geprikt krijgen. In de maand januari staan al minstens 6 etentjes gepland, dus met groeien zit het ook wel goed de komende tijd. 😉
“Maak het leven mooi”, dat zei Guido Weijers in zijn oudejaarsshow. Dat kan je onder het motto YOLO doen (het social media woord van 2012) maar je leeft niet alleen dus ik wil die feestjes vooral samen vieren.

In mijn werk ga ik meer het proces vieren dan het resultaat. Met dank aan Ilse:

Ik kies voor het inzetten van mijn passie en talent voor het proces. Iedere stap in de richting is een feestje en wanneer “what I want” bereikt zal worden is steeds minder belangrijk.

Net als vorig jaar ontvingen we op oudejaarsdag het Annual Report van ons blog. We hebben 180 blogs gepost en hadden 19.000 viewers. Ze hebben ons gevonden o.a. via de zoektermen: humor, 1 jaar, cartoon 🙂 Ons Hiep hiep hoera! 1 jaar Duoblog! uit 2010 staat nog steeds op 1 van onze top5. Vreemd? Of juist niet? Daar staat toch 2beJAMmed toch voor!

WPreport

Dus ook in 2013 ga ik het leven vieren, het mooi proberen te maken, voor mezelf maar vooral ook voor de mensen om me heen. In werk en leven. Happy new year!
Judith

Schoonheid mag je delen, daarom dit nummer uit de Top 2000

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 1 januari 2013, in Miscellaneous en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Ilse Meelberghs

    Dit citaat voelt als een prachtig compliment. Dankje judith.

Kennis delen? Ja graag!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.