Beleving zoals in ‘Ally Pally’


Gelukkig nieuwjaar Judith,

Je vraagt wat ik ga vieren in 2013. Je kent me, ik ben veel te ongestructureerd om nu al het hele jaar te kunnen overzien met daarin alle feestjes 😉 Ik kan je wel aangeven wat ik hoop te vieren: Beleving. En dan op een manier zoals je ziet in ‘Ally Pally’

Jazeker een beetje 2012, waar ik Alexander Palace mocht bezoeken tijdens de Olympische spelen, maar ook de beleving die ik vandaag op TV zie bij Phil Taylor – Michael van Gerwen, de WK finale darts.

hhh-568x320worldchamps2013_day1-25

Het zou toch mooi zijn als we die vorm van beleving in ons onderwijs gebracht zouden kunnen krijgen. Dat hoop ik te vieren ergens in 2013! De instrumenten die ik daarvoor ga gebruiken? 2BeJammed, DoITatZuyd, mijn management boek van Disney dat ik uit Disney heb meegenomen en mogelijk zelfs een MOOC.

Als ik het beleef dan vier ik het!

Tja en deze mag vandaag niet ontbreken.

Groet Marcel

Geplaatst op 2 januari 2013, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: