Workshop LinkedIn


Hoi Marcel.

Vorige week woensdag heb ik een Workshop LinkedIn verzorgd voor het team Mens & Techniek, van faculteit Beta. Ilse Kaelen, teamleider van Mens & Techniek had op verzoek van haar team deze sessie aangevraagd. Ter voorbereiding van deze workshop was het goed dat ik weer eens naar LinkedIn keek, er was toch wel het een en ander veranderd. Ik heb de powerpoint ook aangepast en inmiddels ook binnen Dingen@Zuyd (Ding 19: Sociale Netwerken) geupload

Ik vind dat de sociale netwerken Facebook, Google+, Twitter en LinkedIn toch wel steeds meer op elkaar gaan lijken. Sterke functionaliteiten van het ene platform worden ook in de ander ingebouwd. Prima ook. Toch heeft elk netwerk zijn/haar eigen dynamiek en zal ik nooit alles klakkeloos aan elkaar koppelen.

Doordat ik meer met LinkedIn bezig was, kwam het ook in mij op om Tom Landstra die mij gevraagd had voor de presentatie Social Media & Geluk, te vragen om een ‘recommendation’. Die kreeg ik en wat voor één! *bloos*

LIrecommendation

Ik ben toch wel benieuwd wat de groep waarvoor ik deze Workshop LinkedIn verzorgde van mijn training vond. Deze workshop was geregeld via scholing@zuyd, daar hoort dan bij dat deelnemers na afloop de bijeenkomst evalueren. Dat hebben ze ook gedaan. Ik heb de evaluatieformulieren afgegeven, maar natuurlijk wel even snel gespiekt 😉 De meeste kruisjes stonden rechts van het formulier, dat is een goed teken. Het gemiddeld cijfer dat ik kreeg was een 8, ook mooi. Maar op de vraag zou je deze training aanbevelen, had niet iedereen ja gezegd. Waarom niet? Wat zijn dan de verbeterpunten voor mij? Of vinden ze LinkedIn toch niet de samenwerkings-/netwerktool die het zou kunnen zijn?

Ik ben benieuwd naar de reacties.
Groet,
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 7 februari 2013, in Social Media en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: