De openheid maakt ons aantrekkelijk


Dat is wat Steven van Belleghem zei tijdens de #freelunch. Je snapt dat ik hem voor deze uitspraak wel wil knuffelen šŸ™‚ Hij mag van mij nu als de prijs van managementboek van het jaar winnen.

Je hebt het wellicht gezien, Marcel. Afgelopen donderdag tijdens de On Tour bij jouw faculteit heb ik samen met collega Harry in jullie gezellige flexruimte naar deze webinar tijdens lunchtijd gekeken.Wij vonden het allebei een informatieve sessie en een prachtige tool waarmee het werd gepresenteerd. Bij deĀ enquĆŖteĀ die ik na afloop ontving, heb ik aangegeven geĆÆnteresseerd te zijn in de tool. Ik zie hierin wel mogelijkheden voor Zuyd.

Wil je de sessie ook nog eens bekijken? Dat kan ook, kijk hier. Op de site van CrowdaleĀ vind je nog wat meer info, zoals de link naar slides die tijdens de webinar gebruikt zijn. Waar ik (heel attent en slim) een mailtje over ontving.

Nog een paar oneliners van Steven. Zo voor de handliggend en zo waar: “OnzeĀ positie wordt bepaald door wat we doen en niet door te zeggen wat we doen” en “Online succes hangt af van je offline gedrag”.
Ik ben nu het concept-stuk van Dienst Marketing en Communicatie aan het lezen over inzet van Social Media bij Zuyd. En het gaat natuurlijk helemaal niet om de tools maar om het doel: interne en externe communicatie met je klanten, wie die dan ook zijn.

Mijn andere blogs over de Conversation Company van Steven van Belleghem:

Fijn weekend.
Groet,
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 5 april 2013, in eLearning, Social Media en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Kockelkoren

    Aanvullend op uitspraak: “Onze positie wordt bepaald door wat we doen en niet door te zeggen wat we doen”

    Een bekende pegagoog (naam is me even ontschoten) zei: het is niet wat je zegt of doet, maar als de kinderen het zeggen dat je het doet…

    Als onze studenten die dingen willen uitstralen en vertellen aan anderen, dan doe je het goed.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: