Blijf in beweging!


Ha Judith!

Blijf in beweging! Of het nu fysiek is of door een organisatie als Zuyd. Ik denk dat we beiden in de afgelopen jaren op verschillende plekken ‘ons ding’ hebben gedaan binnen Zuyd en in ieder geval flink in beweging zijn geweest. En bewegen is belangrijk genoeg om er onderzoek op te doen!

Jep! Dit is de stap die ik ga maken. Dit (o.a. Susy, Melanie en Erik) worden de mensen vanuit het lectoraat waar ik veel van ga leren. Onder leiding van Sandra Beurskens ga ik binnen het lectoraat Autonomie en Participatie van Chronnische Zieken onderzoek doen. Het preciese onderwerp, tja dat is een onderwerp voor een later blog, maar laat me zo zeggen ik ga proberen om als ICTer een link te leggen tussen, leren, spelen en het gezondheidsproces. In ieder geval ga ik als ICT’er in een club van zorgprofessionals goed opletten en hoop ik de vele dames en een paar heren te kunnen inspireren. Ik ben in ieder geval al door mijn toekomstige promotie collega’s geinspireerd tijdens de heidag die afgelopen week heeft plaatsgevonden. Ik werd door Sandra geintroduceerd als het ‘toetje’ en voelde me van harte welkom. Het zal nog wel even duren voordat ik alle onderzoeken snap en mensen ken, maar ik zal je ze hier op onze blog allemaal gaan voorstellen. In het filmpje hierboven heb je al een algemeen beeld (by the way, goed gemaakt door onze collega’s van de AV-Dienst niet waar?!) en we gaan kijken dat we dat beeld gaan verbeteren, zodat ook jij kunt meeliften in deze beweging buiten de comfort zone. En niets leuker als je even buiten je comfort zone komt, vraag dat maar aan de Golden Oldies die mij zeker ook in beweging krijgen.

Later meer! Groet Marcel

Geplaatst op 4 april 2013, in Inspiring. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Ja Marcel, nu gaat het echt van start met al die creatieve ideeën. Je bent van harte welkom in het lectoraat A&P. We laten ons graag ook inspireren… Groet, Susy

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: