Hoe word je een Conversation Company?


Ha Marcel,

In mijn mailbox zat een mail van Crowdale. Op zich niets bijzonders, alhoewel … ik ontvang nauwelijks nieuwsbrieven in mijn mailbox omdat ik liever dit soort informatie op een andere manier krijg (bijvoorkeur via RSS). Waarom deze dan toch? Omdat mijn neef Camiel Notermans een van de oprichters is šŸ™‚ Crowdale is een online business school die webinars verzorgd.

Op zich behoor ik niet tot de doelgroep, maar ik werd nu getriggerd door de naam Steven van Belleghem van de Conversation Company, waaraan ik al eerder een blogpost gewijd heb. Crowdale verzorgt samen metĀ OnlineSeminar en Managementboek.nl zogenaamdeĀ #freelunch webinars. Wat een slim concept! Tijdens lunchtijd een inspiratiesessie van een half uurtje en nog gratis ook. De komende weken komen de auteurs van de shortlist van het managementboek van het jaar 2013 aan het woord. Ik heb me natuurlijk aangemeld voor de webinar van Steven van BelleghemĀ op donderdag 4 april. Ik kreeg een uitnodiging die ik in mijn Outlookagenda kon zetten. Handig! Als ik wilde kon ik ook nog een sms ontvangen, maar dat vond ik niet nodig.
Misschien is dit een concept dat we binnen Zuyd ook nog eens kunnen uitproberen šŸ™‚ Eerst eens ervaren hoe dit werkt.

conversationcompany

En waar gaat het dan over?

Hoe word je een Conversation Company? Een bedrijf waar klanten en medewerkers woordvoerders worden van je bedrijf. Aan de basis ligt een open, authentieke en positieve bedrijfscultuur. Hoe zet je slim in op sociale media. En hoe manage je de vier C’s – customer experience, conversatie, content en collaboratie?

Een onderwerp waar zoveel over gepraat wordt maar zo weinig aan gedaan!
Ja ja ik weet het …. geduld oefenen.

Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 28 maart 2013, in eLearning en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: