Mijn herontwerp #mli #mooczi


Dag Marcel,

Je was nieuwsgierig naar mijn Pecha Kucha die ik onlangs als studie-opdracht heb gehouden. Ik was niet tevreden over mijn presentatie, dat weet je. Het is een presentatievorm die niet zo bij mij past. Weer wat geleerd šŸ™‚ . Zo’n Pecha Kucha vorm (20 dia’s x 20 seconden) werkte op mijn zenuwen. Je moet je tekst strak in je kop hebben. En dat had ik niet. Gelukkig was mijn ontwerpbureau en docent na toelichting tevreden over mijn herontwerp. Ik kan nu aan de slag, het moet maandag af zijn. Er ligt dus nog wat werk op me te wachten.

Omdenken … omdenken….nee ik heb geen deadlines maar dreamlines.

Maandag tijdens de jaarlijkse lectoraats-Ā inspiratiemiddag mag ik mijn ontwerpbureau vertegenwoordigen op de innovatiemarkt.Ā Ik was in de veronderstelling dat ik nogmaals de Pecha Kucha moest houden. Pieter stelde daarom voor het geheel dan in te spreken. Dat heb ik gistermiddag gedaan. Nu blijkt dat de presentaties geluidloos afgedraaid moeten worden. Ach ja. Het is een leuke oefening. Weer iets voor mijn portfolio šŸ™‚ Ik ben niet helemaal tevreden over de manier waarop ik het heb ingesproken. Voor een 1e poging niet slecht, vind ik het niet slecht.

Daarom moet ik nu nog aan de slag met het maken van andere fysieke producten. Ik ga nog maar een poster ontwerpen. Dit kan ik dinsdag tijdens onze Workshop Open Online Onderwijs die SURF-SIG Open Education bij Zuyd komt verzorgen, ook nog wel gebruiken :).

Voor de inspiratiemiddag zijnĀ leraren basisonderwijs, pabodocenten, onderwijsdirecties en studenten van de paboā€™s en masteropleidingen van Fontys uitgenodigd. Zij bepalen dmv ‘likes’ wie de MLI OntwerpAward 2014 wint (waar kennen we dat concept toch van šŸ˜‰ ). Als ik dit LA met een voldoende afsluit, is datĀ mijn grootste prijs!

Mocht je me nog van feedback willen voorzien? Graag!Ā Zie op mijn JOULE4JOU-blog deĀ blueprint voor mijn herontwerp.
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 22 mei 2014, in Didactiek, eLearning, MLI. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: