Luister!


Dag Marcel,

Je kent de Rethinking education-filmpjes wel hè? Dit filmpje gaat over rethinking innovation, organization and leadership.
Ik heb al eerder geblogd over het belang van persoonlijke aandacht, daar hoort ook zeker de competentie ‘luisteren’ bij. Luisteren is niet een vaardigheid dat alleen van belang is voor frontofficemedewerkers, maar zeker ook voor de backoffice. En niet alleen extern luisteren naar je klanten maar zeker ook intern luisteren naar je collega’s, naar je medewerkers. Luisteren kan je het beste leren door zelf zoveel mogelijk te luisteren, te reageren en te helpen. Dat betekent niet alleen f2f luisteren maar ook via social media!

Lees meer over CLO, Chief Listening Officer en over het idee: “zet ‘luisteren naar de klant’ en ‘oplossingen aandragen tot verbeteringen’ in ieders functieprofiel, van directielid tot telefoniste” op het blog op Frankwatching: Chief Listening Officers gezocht: zit luisteren in het DNA van jouw organisatie?

Een mooie toevoeging op dit bericht las ik in nieuwjaarswens van Annemarie van Essen die ons veel LSD toewenst 🙂

Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 3 januari 2013, in Het Nieuwe Werken en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: