Het nieuwe werken at Zuyd


Ha die Judith,

Je weet dat we vlak voor je vrije dagen te horen hebben gekregen dat we moesten verhuizen. De afgelopen twee weken ben ik opgevangen door de oude/nieuwe collega’s van ICT. Gelukkig zijn daar nog een paar werkplekken vanwege de vakanties van nog een aantal mensen. Ik ben benieuwd of er een plek voor ons is als ook iedereen terug is van vakantie.

Het blijft lastig om met andere mensen af te spreken. Het voelt een beetje of dat je misbruik maakt van de gastvrijheid van de collega’s. Deze week heeft me dat een bijzondere werkplek opgeleverd toen ik afgesproken had met een student.

Ik pikte de student in Linne op zodat hij niet met de trein hoefde en op een kwart van onze reis naar Heerlen kom ik erachter dat hij geen laptop heeft. Kijk dan heb je dus wel een ruimte nodig met computers (die we normaal wel hebben op Zuyd). Het levert uiteindelijk in het kader van het nieuwe werken een bijzondere werkplek op:

 

Dus je ziet, als we geen plek in het gebouw hebben over een paar dagen/weken dan is er langs de A2 echt nog wel een plek.

Grijns

Groet Marcel

Geplaatst op 2 augustus 2012, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Zullen we die bank maar alvast reserveren? šŸ˜‰

  2. Judith van Hooijdonk

    Als t ie arbo technisch verantwoord is šŸ˜‰

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: