Dit is de toekomst in onderwijsland!


Ha Judith!

Als je al mag spreken van dat er jongere vesies van onszelf rondlopen (los van je kinderen dan) dan ben ik de jongere versie van Judith pas geleden tegen gekomen. Nee niet bij de IM opleiding of als stagair bij de bibliotheek. Maar een onderwijs mindede dame die ‘gewoon’ alsof het niets is voor haar verjaardag een website vraagt (en krijgt/maakt!) www.digifemke.nl

En fanatiek dat ze is (herkenbaar?). Natuurlijk niet tevreden met chaotisch georganiseerde kerels zoals ik (herkenbaar?). Maar gewoon zelf je ding doen nog voordat je de kans hebt om te helpen (herkenbaar?).

En niet alleen kwantiteit ook kwaliteit. Ze beschrijft haar lessen (zowel digitaal ondersteunde lessen als niet digitaal ondersteunde lessen) uitvoerig online. Met goede tips en trucs over hoe het wel en niet toe te passen, welke materialen te gebruiken en hoe de les ‘ontvangen’ is door de klas waarin ze hem heeft uitgevoerd. Femke is ook niet bang om zichzelf (en haar vriendin) op te nemen op video om zaken uit te leggen. Vindingrijk, maar wel gericht op toepasbaarheid, een realistische dromer sort of speak die door te doen laat zien dat het kan (herkenbaar !!!)

Ze begint nu aan haar LIO, de eindstage op de PABO, maar een beetje zichzelf respecterende onderwijsinstelling zou haar nu al een aanbod moeten doen. Tenminste als die organisatie de weg naar de toekomst op wil gaan… (herkenbaar !?)

Bezoek haar site eens. Juist om te zien hoe onze toekomst, want Femke gaat de kids van nu leren hoe het wel moet, er uit komt te zien!

Groet Marcel

Geplaatst op 2 februari 2012, in 21st century skills, Inspiring. Markeer de permalink als favoriet. 3 reacties.

  1. Judith van Hooijdonk

    Ja, herkenbaar 🙂 Uiteraard kende ik DigiFemke al, maar ik ga zeker een reactie op haar mooie site plaatsen

  2. Hoi Marcel! Wat cool een blog over mij 🙂 Super!! Ik zie het nu pas, anders had ik al veel eerder gereageerd! Aan het eind van deze week komt een blog online over mijn eerste LIO week. Bedankt 🙂

  1. Pingback: Een blog over mijn site, huh? | DigiFemke

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: