Bijna ingeruild voor Karel :| But the battle continues !


Geachte mevrouw van Hooijdonk,

Allereerst wil ik u feliciteren. Feliciteren met de leuke tijd die u gehad heeft tijdens de merkwaardige middag. Feliciteren met de goede ideeen die u heeft opgedaan. Feliciteren met de leuke nieuwe collega’s die u nu met jij en je mag aanspreken.  U moet niet menen dat deze blog geschreven is vanuit enige vorm van jaloezie. Helemaaaaal niet! In de wereld van ICT in het onderwijs delen we graag alles zoals u weet. Dit komt vanuit een gedachte dat we elkaar het beste gunnen!

Ik gun u op de tweede plaats de nieuwe kennis, de nieuwe mensen en de nieuwe ‘delers’ in uw leven. Ik hoop ze allen een voor een ook op deze blog te mogen verwelkomen. Ik gun u zelfs de hoge statsscores die u ermee verdiend! Prachtig!

Maar toch kan ik het niet laten om het ‘gevecht’ of laten we het beleefd ‘de wedstrijd’ noemen aan te gaan. Kennis delen. Die o zo veel aanwezige kennis bij de Hogeschool Zuyd. Niet alleen die van u, niet alleen die van mij, die van onze dagelijkse werkzaamheden. Maar die van vele collega’s en studenten.  Ik hoop dat uw nieuwe vrienden u steunen en ik ben erg benieuwd of ze u de eer gunnen om namens u een blogpost te plaatsen.

Ik hoop echter dat we naast de door u nu nieuw gemaakte connecties meer connecties bereid vinden om een blog te posten over hun ervaringen met betrekking tot technologie in hun werken (dus ook in het onderwijs). En stiekem, heel stiekem hoop ik dat ik wordt verrast en wellicht tijdens deze strijd voor heel even, als is het maar voor eens, ingeruild voor Karel.

Met vriendelijke groet,

M.J.W.M. Schmitz

Geplaatst op 1 februari 2012, in Het Nieuwe Werken, Inspiring. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: