Gastcollege multimodality


Ha Judith,

Vandaag heb ik een mooi hoorcollege gezien van Daniele di Mitri. Daniele is onderzoeker bij het team waar ik bij de OU ben aangesloten en ik heb je al eerder gezegd dat hij met erg leuke dingen bezig is.

In onze minor Internet of Things passen die dingen. Het gaat zich namelijk om hoe je om gaat met allerlei sensor input. Bij Daniele is het doel Learning Analytics. Bij onze minor IoT gaat het over dementerende ouderen, gebouwbeheer en jawel hoor Learning Analytics for Learning Design. Begin februari presenteren alle groepen hun ideeën en dan zal ik daar vast over bloggen.

Daniele presenteerde de hele cycle van omgaan met data in de context van Learning Analytics en gaf mooie voorbeelden van de gebieden waar binnen de OU en daarbuiten onderzoek naar gedaan wordt. Het risico is dat ik nu harder moet vechten om afstudeerders maar hij heeft ook erg leuke opdrachten.

Een korte impressie:

Volgens mij vond Daniele het leuk om te doen. Het was in ieder geval een mooie lecture. Jammer dat we deze leeractiviteit nog niet hebben kunnen meten 😉

Groet Marcel

Geplaatst op 22 januari 2018, in 2 B PhD JAMS, Learning Analytics. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: