Zuyd Academy leren voor werkenden/LLL


Ha Judith,

Jij weet dit al en als ik je laat gaan dan vul je de lijst vast aan, maar voor nu wil ik het hierbij laten:

Voor iedereen die met me in een van de projecten van Zuyd Academy zit zijn de volgende startpunten interessant:

  • Blog van het I-team icto.community.zuyd.nl inclusief mogelijkheid om te abonneren op: de Nieuwsflits van het I-team.
  • Allerlei tools en web 2.0. zaken besproken in Dingen@Zuyd
  • Dé Onderwijsdagen zijn vandaag besproken. Wellicht te kort dag, maar er gaan Zuyderlingen naar toe dus je kunt je daarbij aansluiten. Via de website van SURF is veel te leren of kennis te delen. Het I-team deelt veel van deze informatie via de Nieuwsflits.
  • Educause is de grootste organisatie van ICT leidinggevenden en professionals binnen het hoger onderwijs. Hier zijn verschillende focus groepen, journals en resources te vinden over ICT in de ondersteuning van het onderwijsproces, en ICT in het onderwijs. Als Zuyd zijn we hier lid van en mocht er iemand behoefte hebben aan meer informatie dan hoor ik dat graag, aangezien ik de contactpersoon ben binnen Zuyd hiervoor. Educause brengt ook jaarlijks het Horizon trendrapport uit. Op dit blog wordt dit rapport elk jaar besproken.
  • Ed heeft het gehad over het bezoeken van de Educa in Berlijn. Zeer interessante conferentie.
  • Voor Zuyd Academy is open en online onderwijs ook interessant om mee te nemen. Op het blog van het Zuyd Innoveert Macroproject MOOCZI  (2013-2014) verschijnt nog regelmatig informatie dit onderwerp.
  • Harry Vaessen, Rienke Schutte, Frans Roovers, Judith van Hooijdonk (I-team)
  • Binnen verschillende faculteiten zijn er verschillende mensen die interessante zaken blended gedaan hebben of aan het doen zijn. De I-teamers hebben hiervan vast een overzicht maar anders stel de vraag en er is wel een antwoord te vinden.
  • Zoek eens binnen dit blog.

Groet Marcel

Geplaatst op 5 november 2015, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: