Kennisdeling bij Zuyd: Klapperend de kunst van lesgeven delen.


Ha Judith,

Heb jij het ook al gezien? Het nieuwe kennisdeelproject van het CVB? Ik heb hem vandaag gevonden op onze tafel in de flexruimte: een klapper van het CvB. Leuk he! Nee ik weet het is niet digitaal, maar het gaat nog steeds over kennisdelen. De bedoeling is dat je in deze klapper opschrijft wat de kunst is van het lesgeven.

 

IMG_2077

Het idee is dat de klapper ‘op een gegeven moment’ naar een andere faculteit of dienst gaat en dat wij dan een klapper van die dienst krijgen. Ik hoop dat ze de eindresultaten ook digitaal vastleggen. Ik heb natuurlijk al een entry gemaakt. En digitaal gemaakt 😉

 

IMG_2079

Mocht het nu echt niet te lezen zijn dan hoor ik het wel. Maar ik denk dat dat wel goed komt.

Groet Marcel

Geplaatst op 16 januari 2015, in 21st century skills. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Mijn idee van de kunst van het lesgeven bestaat uit drie randvoorwaarden die allen aanwezig dienen te zijn.: 1) Je bent als docent bezig met een onderwerp waar je zelf passie voor hebt. 2) Je kunt je enthousiasme overdragen op studenten en hen motiveren. 3) In dit proces is genoeg ruimte over om zelf tot verdieping te komen om zodoende te groeien.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: