Past -Present – Playing myself into the future


Ha Judith,

Misschien heb je me wel al attent gemaakt op dit filmpje, misschien ook niet. Het is in ieder geval een TED talk (altijd goed) over gamification (dus zeker goed)!

Waarom kom ik nu met dit filmpje. In mijn zoektocht naar leuke tweeps en boeiende twitterberichten kwam ik dit filmpje tegen. En zoals me al eerder deze week gebeurd is kreeg ik een flashback na een jaar of 6/7 geleden toen ik met een groep vrienden heb nagedacht over een eigen bedrijfje. Steeds meer van de ideeën van toen komen nu ontwikkeld en besproken langs. Of het nu gaat om de Google Pokemon Master of om het verzamelen van spulletjes voor je avatar door te bewegen. GamesOn2PlayOut in full effect 😉 Gaaf!

Hopelijk kan ik nog aan boord van deze Gametrein 😉

Groet Marcel

Geplaatst op 6 april 2014, in Gaming, TED JAMs. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: