Durf te doen! Het aanbod: Gamification – DigiCoach – eDingen


Ha Judith,

In je vorige blog: Zuyd als durfplek?! Droom je, daag je uit, hoop je, vraag je smeek je. bedenk je, verwacht je, geloof je dat het kan, weet je dat het zal, vraag je je af of, of je je af kan vragen, mag je denken, mag je geraakt worden, mag je gehaakt worden in een inspiratie, in een idee, in een geDaante.

En een reactie kan ik dan wel geven. Een weerwoord een gedachte een wederdroom een beer of meer. Er zijn veel woorden in dit leven. Maar we kunnen ook gewoon doen:

Drie onderwerpen die we vanaf nu aanbieden, aanmelden via deze blog (andere kanalen volgen).

1) Gamification (Hoe kun je elementen uit gaming gebruiken om dagelijkse processen te beinvloeden)

2) DigiCoach (Traint jezelf om jezelf en collega’s mee te nemen in de digitale wereld rondom je werkplek en de context van je werkt)

3) eDingen (Hoe ga je om met allerlei tools en producten in de huidige eWereld. Hoe moet je ze gebruiken en hoe kun je ze inzetten voor de doelen die je hebt)

Kijk ik ben geen Daan, ik heb ook niet het team dat hij om zich heen heeft. Maar ik ben wel Marcel en ik heb 1500 Zuyd collega’s, 15000 Zuyd studenten en een hele berg mensen in het werkveld netwerk van Zuyd. Ik loop 13 jaar rond op Zuyd en ken jou. Dus als het anders moet en dat klopt wel dan begin ik met een discussie die ik met Dominqiue Sluijsmans heb gehad tijdens een van de managementdagen of bij de opening van iets. Namelijk welk ‘product’ bieden we aan op basis van deze onderwerpen.

Als ik de discussie goed begrepen heb, maar ik hoop dat Dominique me corrigeert als ik me vergis dan moeten we dat niet super vastleggen, in ieder geval niet beperken tot 1 optie. Je kunt bij ons iets leren over die onderwerpen. Wat dat ligt eraan waar je vandaag komt en waar je naartoe wilt. Je bent op Zuyd dus het zal grotendeels HBO niveau zijn maar onze vrienden en soms wijzelf hebben ook AD/MBO/Master niveau en onze lectoren weten ook nog wel de weg als er nog hogere niveau’s gevraagd worden. Kortom we’ll find you a playing field of your level, build you a gameplan en laten je quest voor quest werken naar je next level. You can play as long as you want. Getting some epic action and perhaps epic wins.

Denk dus aan personalized trajecten, coaching, testing en een vorm van certificering. Soms bieden we zelf de service soms verwijzen we. Je kunt het thuis doen op een van onze locaties (Sittard, Heerlen, Maastricht) op een van de bij ons aangesloten campussen of bij onze vrienden de ROC’s, middelbare scholen, gemeentes, bedrijven. Dus studenten, deelnemers, participanten, diegene die iets wil leren. I challenge you to challenge us. Let us together be even better than the real thing.

Groet Marcel

Geplaatst op 8 januari 2016, in Innovatie, Inspiring. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: