View the story: Kick-off Zuyd Innoveert #zuydin met @sroosegaarde


Wat een verhaal had die Daan Roosegaarde te vertellen hè Marcel?
Het verhaal is nog terug te lezen in de tweets die met #zuydin zijn geplaatst. Tweet Archivist telde 155 tweets, niet zoveel, het is een begin 🙂 De programmaleiders Marcel en Dominique vroegen of ze tweets terug konden lezen, daarom even via Storify de tweets verzameld. Alsjeblieft! Check Storify! (Helaas niet embed in dit blog, die vreselijke iframe-ook :() of klik even op de afbeelding.

Storify

Inderdaad Daan is een innovator met lef en humor. Ik had de aflevering Zomergasten met hem gezien, ik heb hem vaker als gast gezien bij De Wereld Draait Door, zijn projecten zoals Dune, Smart Highway, Intimacy, Chrystals kende ik. Om hem live te horen vond ik boeiend en inspirerend, wat een passie! Check zijn website Studio Roosegaarde waar ook zijn verhalen en projecten terug te vinden zijn. Ik wens alle innovatoren net zoveel lef en humor toe als Daan. Dat hebben we nodig. Inderdaad ook de tijd en ruimte pakken. En geen ge-ja-maar meer, want dan moet je op de stoel! 🙂

Jij had als vlaggendrager van MOOCZI (even reclame maken ;)) met je slogan:  “de voorgevel eruit we gaan verbinden met MOOC @ Zuyd” het gras voor de voeten van onze collegevoorzitter Karel van Rosmalen weggemaaid. Hij kwam sterk terug met de uitspraak van Jules Deelder (in Rotterdams accent!):

Binnen de perken is net zoveel ruimte als daarbuiten

Juist! En laten we die vooral ook opzoeken!
Wat ik vooral deel met Daan is (wat hij eerder zei, nu niet met deze woorden maar hij bedoelde hetzelfde): delen is het nieuwe hebben! Kom op innovatoren van Zuyd deel je kennis, vraag hulp van anderen (collega’s buiten je faculteit, studenten) laat wat van je horen! We kunnen zoveel van elkaar leren.

Groet,
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 11 oktober 2013, in Inspiring en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. marcel van der klink

    Dag Judith
    Wat een kernachtige samenvatting van de essentie van de opening van Zuyd Innoveert!

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: