Let me introduce to you, the Giana Sisters


Ha Judith,

Mag ik je laten kennismaken met ‘the Giana Sisters’. Ik denk niet dat je ze al kende. Kijk ik had in mijn jeugd een PC, geen Nintendo. Dus Mario en Luigi (de mannelijke variant van de Gianna Sisters) zag ik pas relatief laat. En als ik Mario en Luigi zeg dan ken jij vast de Super Mario Brothers. Nou die hadden een vrouwelijke variant. The Gianna Sisters! Net zo stoer, zelfde spel-ish, alleen dan op PC!

Heerlijk die powervrouwen! Zeker als het dan zusjes zijn! Je weet hoe blij ik ben met het toeval dat we naar de Educause gaan en dat Jane McGonigal daar spreekt.

Ik heb Reality is Broken, het boek van Jane in zowel Nederlands als Engels en je weet dat ik het gebruik als inspiratiebron. Maar er is een nieuw boek onderweg, waar ik ook inspiratie uit hoop te halen. Inspiratie voor mezelf en mijn eigen leven, maar ook voor mijn promoveren. Althans ik ga proberen om de lessen uit ‘Reality is Broken’ te combineren met ‘The Willpower Instinct’ ook van een McGonigal šŸ˜‰ Van Kelly de Twin Sister van Jane šŸ˜‰ En ja hoor: ook van haar is er een TEDx Talk (weliswaar met de x, maar toch)

Grijns en ze hebben zelfs al samen opgetreden. Voor niemand minder dan Oprah, hoezo powervrouwen!

Play with me! Oprah's Thank You Game.

Zouden ze me willen helpen, deze Giana Sisters? Die mensen hebben het gigantisch druk en ik doe maar net alsof ik het druk heb šŸ˜‰ Yeah I know should have been blogging more on 2bejammed. Sorry about that one šŸ˜‰ *sigh* Maar wellicht, heel misschien is er een kans om ze samen te betrekken bij mijn onderzoek. Hmmmm…. Nu nog een originele manier verzinnen om ze te benaderen, mail, twitter en facebook werken (nog) niet…

Een game! Dat is de oplossing!

Ik laat je nog wel iets weten, groetjes Marcel

Geplaatst op 3 juni 2013, in Gaming, Inspiring, Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: