Design Science Research


Ha Judith,

Al een tijdje ben ik bezig met het doorgronden van Design Science Research. 1. Omdat het leuk is 🙂 2. Omdat we een minor hebben bij HBO-ICT waar dit een onderdeel van is. 3. Omdat het eigenlijk de werelden waar ik in zit combineert. Praktijk (in mijn geval onderwijs), Ontwerp (van oplossingen, mogelijheden, nieuwe ideeën, tools, software) en Onderzoek.

In mijn zoektocht naar materiaal over dit onderwerp ben ik het boek van Alan Hevner tegen gekomen (klik op de kaft om naar Amazon te gaan):

Dit is voor mij een mooi referentiepunt net zoals Andriessen en Wieringa in Nederland dat zijn, die ik in een eerdere korte blogpost besproken heb. Professor Hevner geeft hieronder kort zelf een samenvatting:

Groet Marcel

Geplaatst op 16 mei 2017, in Design Science Research. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: