And there is the OER Black(board) MOOCs


Ha Judith,

Met mijn MOOC-MOOC-MOOC bericht dacht ik alle MOOCs omschreven te hebben die ik ga volgen de komende twee maanden. Valt overigens tegen vanwege tijd en energie, maar we doen ons best! En toch komt er nog een extra MOOC bij: een MOOC op Blackboard. Over OERs (Open Educational Resources) Tja, toch interessant genoeg om me ook voor in te schrijven. Hij wordt gegeven op de Blackboard Coursesites omgeving, de open omgeving van Blackboard die ik in het verleden gebruikte om nieuwe versies te bekijken. Ik wist helemaal niet dat die ook als MOOC te gebruiken was, dus dat was een leuke verassing.

bbmoocoer

Het wordt dus wederom een dubbele ervaring. 1. Leren over OERs en hoe daarmee om te gaan. 2. Zien hoe je binnen Blackboard een MOOC kunt maken via Coursesites. Ik hou je op de hoogte! Voor diegene die willen meetesten/meeleren hier is de link: https://www.coursesites.com/webapps/Bb-sites-course-creation-BBLEARN/handleSelfEnrollment.htmlx?course_id=_226718_1

Groet Marcel

Geplaatst op 19 januari 2013, in eLearning, Het Nieuwe Werken en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: