Software Developer, Technology Enhanced Learning Advisor, Teacher, Politician? Same skills needed!


Ha Judith,

Je weet dat ik in deze ‘zomerse’ weken uren aan het inhalen ben voor Team Media. Het onderwijs en allerlei gebeurtenissen bij de faculteit hebben ze opgegeten en in deze rustige periode waarbij iedere docent en (bijna iedere) student vakantie heeft kan ik lekker wat tijd terug pakken. Dus bezig met Serious Gaming! Ik ben een online mini-course Serious Gaming als intro voor collega’s en studenten. Als dat een beetje lukt, moeten we misschien samen eens op zoek naar materiaal over Social Media dat we op diezelfde manier presenteren (wellicht als trailer voor je eDingen course)… Maar goed tijdens mijn zoektocht in het materiaal dat ik vaker gebruik (omdat het goed is!) kwam ik de volgende uitleg tegen over de Software Developer.

En nu weet ik niet of mijn vier beroepen/hobbies nu toevallig deze skills verenigen of dat ik denk deze skills te hebben en toevallig deze vier beroepen/hobbies doe. Maar het filmpje (in twee delen) over de Software Developer is volgens mij net zo waar voor de Technology Enhanced Learning Advisor (ICTO Adviseur), de Docent en zelfs de Politicus. Of ben ik nu zelf (weer eens) de draad kwijt?

En nu denk je maar communiceren dan? 😉

Eigenlijk zijn we allemaal een beetje developer. Waar dan ook, onderwijsdeveloper, studentdeveloper, leefomgevingdeveloper, innovatiedeveloper, …developer vul zelf maar in. De skills zijn goed voor iedereen in the 21th century!

Groeten Marcel

Geplaatst op 24 juli 2012, in 21st century skills, Het Nieuwe Werken, Technology. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: