Zuyd College Clips


Dag Marcel,

Onze collega Harry Vaessen is in vele externe projecten betrokken rondom ePortfolio en LevenLangLeren.In dit kader is hij betrokken geweest bij de ontwikkeling van een 3 tal video’s voor MKB JONG Limburg. In deze korte instructievideo’s wil Zuyd laten zien welke expertise we in huis hebben. Onder de titel ‘Zuyd College Clips’ zijn deze drie clips te vinden op Youtube. Leuk om op deze manier Zuydcollega’s die ik dan wel van naam of via twitter 🙂 ken nu ook op beeld te zien.

Zoals Mark Bertrand over Blue Ocean Marketingstrategie

Astrid Schiepers over Personal Branding

en collega Stefan Retrae over facturatieplicht

Van bovenstaande instructievideo’s is ook een teaser van zo’n 30 seconde gemaakt:

Mooie producties, ik hoop en denk dat er nog wel meer volgen.
Groet,
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 16 februari 2012, in eLearning en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

 1. Judith,

  Dit ziet er gelikt uit en mooi dat iedereen dezelfde look and feel heeft. Een mooi product. Maar mij is nog niet helemaal duidelijk wat we willen bereiken. Willen we bedrijven of studenten hiermee werven en zijn het alleen teasers of worden deze producten nu ook gebruikt voor de lessen? Ik zie ook dat de lay-out van de sheets die worden gebruikt niet conform de standaard zijn die de PR afdeling van Zuyd heeft gepubliceerd. Hoe kan dat? Was dit voordat we de Zuyd standaard hadden of is deze niet goed genoeg…!?

  Stel je wilt een additionele clip opnemen, bij wie moet je dan zijn (Harrÿ?), wie bepaalt welke teasers worden opgenomen en is het de bedoeling dat we van iedere faculteit wat opnemen?
  Ik heb natuurlijk de twee paradepaardjes die ik best zou willen toevoegen aan deze lijn. Getting Things Done (Time management) en Peer interaction (met gebruik van Shakespeak).

  • Judith van Hooijdonk

   Hoi Chris,
   Op Infonet staat: “De bedoeling is expliciet dat de college clips geleidelijk uitgroeien tot een laagdrempelige kennisbank, waarmee Zuyd zich kan profileren met een flexibel scholingsaanbod voor volwassenen”
   Wat betreft huisstijl: deze video’s zijn ontwikkeld door In Beeld samen met Dienst Marketing en Communicatie, dit is meteen het format voor videoproducties.
   Op het Infonetberichtje kan je de namen vinden van degene die je meer kunnen vertellen over deze College Clips

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: