Visie voor de toekomst (by Mediaan)


Ha Judith,

Leuk je blog over het onderwijsontwerp. Ik mis eigenlijk een zevende element in jouw laatste opsomming: de trailer. Ik denk dat de trailer bij verschillende opleidingen, onderwerpen en onderwijsmomenten een mooie, inspirerende start en ingnition is om het leren te stimuleren. En heb al eerder hierover geblogged.

En vanuit jouw zes punten heb je er al over nagedacht dus de inhoud van de trailer moet er staan.

Ik heb vandaag een mooie trailer gezien die gekoppeld aan veel Zuyd onderwijs een mooie start is. Gemaakt door een van onze vrienden uit het werkveld: Mediaan. En ik ben blij om te zien dat we met de projecten Schouders en WWW.Wijzer samen met Zorg, ICT en Mediaan aan die toekomst die ze schilderen werken.

Ik ga hem zeker gebruiken in de toekomst. En ik wil de komende jaren nog meer mensen inspireren met de toekomst die Mediaan ons toont en er in blijven ‘spelen’ met innovaties, mensen en vernieuwingen.

In mijn blogs (als goede voornemen voor dit jaar, probeer ik ook een link te leggen naar een U2 song, videoclip, live performance, optreden op TV of variant. En vandaag geen link naar het verhaal. Maar een link naar het muziek nieuws van vandaag. Het sterven van David Bowie. Er is een lied waar ik gelijk aan denk bij David Bowie en dat komt door U2. U2 gebruikt vaker voor de start van hun Tour een opwarmnummer. De afgelopen Tour was dat Power to the People die ook al in het blog genoemd is. Bij hun 360 Tour was het David Bowie’s Space Oddity. Kon ik bijna niet anders met het ruimteschip als podium. Je kunt de spanning voelen. Ik sta daar ook ergens. En Breathe is een mooi openingsnummer wat volgt.

Geplaatst op 11 januari 2016, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: