Wie sponsort mij? #MOFITmarathon #SR15 @SR15Heerlen


MOFITmarathon

Ha Marcel,

Het is nu aftellen … nog 27 dagen en dan worden Giel, Domien en Paul 7 dagen opgesloten in het Glazen Huis op het Pancratiusplein in Heerlen. Dit jaar gaan we geld inzamelen voor jongeren uit conflict- en oorlogsgebieden. Een heel actueel thema. Scholing is een krachtig wapen in de strijd tegen radicalisering van onze samenleving.

En ik kom ook in actie, al bewegend op muziek! Mijn MOFIT trainster Katja heeft de gymzaal van het Sintermeertencollege gehuurd en daar komen we zaterdag 19 december van 13.30 tot 16.00 in beweging. Op muziek! Dat wordt vast een prachtige selectie uit de Serious Request jukebox. Het is dan wel geen 24-uurs marathon 😉 maar we gaan ervoor! Samen met mijn dochter doe ik mee aan dit mooie initiatief. Die 400 euro die Katja als streefbedrag op de website van Serious Request genoemd heeft, lijkt me meer dan haalbaar. Toch?

Wil jij / jullie mij en Loes sponsoren?? 🙂

Je kunt mij geld geven dan stop ik het in de donatiebox. Maar je kunt ook doneren via de Serious Request pagina.

Ik kom in actie. Jij ook?
I like to move it move it : MOFIT!

Groet,
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 21 november 2015, in Inspiring. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: