Trots op Meetpunt


Ha Judith,

Normaal gesproken zou ik bij de nieuwjaarsborrel geweest zijn, maar helaas lukte dat dit jaar niet vanwege werkzaamheden. Maar ik ben trots op iets wat gebeurd is tijdens die borrel.

Onze voorzitter heeft het team van het jaar bekend gemaakt. En natuurlijk had die prijs naar jullie moeten gaan, maar ik ben zeer tevreden dat deze prijs naar het team Meetpunt is gegaan.

Ja dat is het meetpunt waar we het op dit blog ook al eens over hebben gehad. Het is het meetpunt waarbinnen het VRRROOM een plekje heeft gekregen als een van de vele multidisciplinaire projecten tussen zorg, techniek en ICT.

Ik ben vooral trots op Sandra Beurskens voor het doorzetten, maar zeker ook op Humphrey Ferdinandus die vanuit ICT een rol vervult in dit team. Hij is de liaison officer richting onze faculteit en bedenkt ‘roadmaps’ voor ICT/Zorg projecten die we samen met studenten kunnen uitvoeren.

Ze hebben het goed gedaan en ik hoop dat ze meer concrete projecten kunnen showen in de komende tijd. Maar met die mensen die op het podium stonden en diegene die er nu net ff niet bij waren kan dat alleen maar goed komen!

In ieder geval erg leuk om in 2015 vol trots te kunnen beginnen.

Groet Marcel

Geplaatst op 6 januari 2015, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: