Studio Zuyd tijdens Kennis in Bedrijf #kibzuyd


#kibzuyd

Klik op de afbeelding om de KiBZuyd-story te lezen

Het was een superleuke Kennis-in-Bedrijf dag gisteren, h`e Marcel? Je zult zo trots geweest zijn op jouw studenten, de DoIT@Zuyd club die verschillende presentaties bijwoonden en presentatoren meenamen naar Studio Zuyd waar Els Koelewijn, projectleider van Weblectures@Zuyd en Sander Janssen, student ICT de gasten interviewden over nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs, met name video. Alles live gestreamd via media.zuyd.nl/live. Super gewerkt door de mannen van AVdienst Heerlen, met name Pieter Dekkers, de instructional media designer van het MOOCZI-project.

Top was natuurlijk de uitzending van De ICT Draait Doorrrr! Spannend! Voor de eerste keer live! Met publiek 🙂 En het ging super! Geweldig dat ‘onze Mathijs’ nog steeds de rol van gastheer wil vervullen en met Sander als nieuwe tafelheer, was het weer een mooie uitzending. De uitzending zal snel beschikbaar komen

Ik heb me geamuseerd met tweets te versturen namens Studio Zuyd 🙂 Helaas heeft de organisatie van Kennis in Bedrijf wederom geen meerwaarde  in Twitter gezien. Ik denk dat Twitter bij uitstek geschikt is om de buitenwereld met Zuyd te verbinden, een doelstelling van dit netwerkevent. Ik vind het jammer. Via deze Storify heb je een leuk overzicht van wat (met name rondom Studio Zuyd) bij Kennis in Bedrijf gebeurde, inclusief beeldverslag!

Nog even nagenieten.
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 28 november 2014, in Inspiring, Miscellaneous en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: