Faculteit ICT innoveert! #ZuydIn


Ha Marcel,

Als vlaggendrager van het innovatieproject van jouw faculteit heb je de laatste maand de voortgang van het project gedeeld op ons blog. Maar deze blogposts zijn hier nu niet meer te vinden. Ik heb deze overgeheveld naar het blog  van het innovatieproject: MOOCZI.wordpress.com.

Sinds vorige week ben ik mede-projectleider en één van mijn eerste activiteiten was om een communicatieplatform voor het project in te richten. Het is (nog) geen WordPressomgeving op een Zuydserver en het URL binnen de Zuyd-community was ook nog niet beschikbaar. Het projectteam wilde verder, dus is het deze wordpress.org- omgeving geworden.

Een van de doelstellingen van het project is open kennisdelen rondom de voortgang van het project, maar ook de inhoudelijk opgedane kennis rondom de thema’s MOOC en OER te verzamelen.
Naast jouw vlaggendrager-blogposts, heeft Pieter zijn ervaringen van de afgelopen weken als Instructional Media Designer ook al gedeeld. En zelfs Priscilla, die het zo superdruk heeft, heeft nog tijd gevonden een bijdrage te posten! Top!

Mooi dat we voor de officiële kick-off van het Zuyd Innovatieprogramma a.s. donderdag 10 oktober ons communicatieplatform opgezet hebben!
De meeste informatie/communicatie rondom Zuyd Innoveert en de thema’s MOOC en Open Educational Resources zal nu via http://mooczi.wordpress.com/ verlopen, omdat ik het onderwerp voor mijn paper en onderzoek voor mijn master MLI ook deze thema’s betreffen zal het op ons duoblog ook nog wel terugkomen. 🙂

Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 6 oktober 2013, in Didactiek, eLearning en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: