Zelf RSA animaties maken


Ha Judith,

Momenteel ben ik bezig met het maken van een eigen ‘RSA Animatie’. Je weet wel de voice-over getekende presentaties ondersteund door muziek. Ik wil zo proberen om voor mezelf (en mijn omgeving) duidelijk te maken waar het nu eigenlijk over gaat bij mijn promoveren. Tuurlijk kan ik het helemaal zelf doen met allemaal losse tools, zoals in dit filmpje te zien:

Dat ga ik zeker ook eens doen, maar nu ben ik een andere tool aan het uitproberen, waar alle elementen al in zitten. Video Scribe van Sparkol. In deze tool zitten de tekeningen, de animaties, de muziek, maar ook de ‘handgeschreven’ teksten. Check het voorbeeld:

Het is een leuke tool en heb al drie filmpjes in mind: 1. Uitleggen waar mijn promotie over gaat. 2. Welkomswoord voor nieuwe 1e jaars bij de Faculteit ICT en 3. Uitleg over onze game: Inspiration. Maar dat zie je wel in de komende week.

Groet Marcel (6)

Geplaatst op 22 juli 2013, in Inspiring, Technology en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Kockelkoren

    je kunt het ook met explain everything maken. daar is rsa ook mee gemaakt volgens de Digicoachstudenten. draait volgens mij wel alleen maar op ios van apple. dus, helaas, ipad gebruiken.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: