Google Glass in Roermond


Ha Marcel,

In De Limburger las ik dat Google Glass naar Limburg komt! Ja jij wilde wel met me mee naar de presentatie van Google Glass in de Oolderhof in Roermond op dinsdag 28 mei, maar toen wist ik nog niet dat we daar €218,70 voor neer moeten tellen 😦 En we mogen ‘m zelfs niet aanraken voor dat geld. “Yes, you are in the same room with the Google Glass device!” Dat feestje laat ik toch maar voor bij gaan. Voor degene die wel willen gaan, je kunt je hier aanmelden.

Nee, dan ga ik maar even op excursie met Andrew Vanden Heuvel, een natuurkundedocent die wel een Google Glass heeft waarmee hij mag experimenteren! Via Google Glass laat hij zijn klas via een Google Hagout meekijken in CERN. Wow! Bekijk hier ook zijn blog: Teaching with Glass

via @WilfredRubens

Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 20 mei 2013, in eLearning, Gadgets, Inspiring, Technology en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Marcel Schmitz

    Jaloers!

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: