Let’s start a new game…


Ha Judith,

Het leuke aan videogames is dat je opnieuw kunt beginnen. Weliswaar van voor af aan met je scores, maar met de kennis van hoe je het spel eerder hebt gespeeld. In het echte leven is dat lastig, omdat juist de andere karakters ook je acties/fouten hebben gezien. Maar toch zijn er van die momenten dat je jezelf moet voorhouden dat je aan een nieuw spel begint. Ik sta op zo’n punt. Ik merk dat het me moeite kost om het karakter dat ik gebouwd heb links te laten liggen, maar gelukkig kan ik mijn kennis meenemen. En toch zal er bij zo’n reset het een en ander moeten veranderen…

Niets dramatisch hoor, maar toch… Ik heb een droom van 1 faculteit ICT, van een mooie organisatie binnen Zuyd die de regio (en ver daarbuiten) kan voorzien van professionals op het gebied van ICT. Een leuke, mooie omgeving waar studenten graag in verblijven, prettig in leren en waar experts, begeleiders en studenten samen werken aan een mooie toekomst op ICT gebied in ons mooie Limburg en Nederland.

Met de boeken (en jouw vertalende blogs) in mijn achterhoofd, met mezelf op de voorgrond wil ik op zoek naar een opbouw van mijn karakter dat ‘echt’ bij me past. Dus ook bij een invulling van de dag die echt bij me past, want nu is het veel op de ‘macht’ (en daarmee bedoel ik niet de macht zoals jij die in je vorige blog beschrijft, maar de ‘macht’ zoals de reporters van de VRT, Sporza of de NOS omschrijven als een wielrenner puur op kracht en door het onnoemelijk afzien probeert te winnen) Door mijn leven te leven op de macht ben ik geworden wat ik ben, of dat nu was als linksback, als student, als junior consultant, als technisch/functioneel beheerder/ontwikkelaar, als teamcoordinator, als adviseur, als raadslid, als vrijwilliger in het jeugdwerk, als valse zanger, als jonge dichter, als blogger (bekijk deze blog maar) het gaat op de macht. BAM ingeving en dan daar vol voor gaan. Stoempen met de snot op de neus. Door de modder, door de sneeuw. En ja dat stoempen moet, zo nu en dan. Maar Marianne (Vos) laat ook zien dat je veelzijdig kunt zijn ern dat naast stoempen ook souplesse, tactiek, inzicht, techniek een rol hebben.

http://nos.nl/video/469904-tien-wktitels-vos-op-een-rij.html
Bij het filmpje staan niet eens haar Olympische Medialles. Haar toch ook klasse 2e en 3e plaatsen. En haar nog te behalen Wereldkampioenschap Mountainbiken.
Ik start een nieuw spel en zal proberen om mijn ervaringen met je te delen.

Groet Marcel

Geplaatst op 3 februari 2013, in Gaming. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: