Een terug- en vooruitblik


Hi Marcel,
Terwijl jij oliebollen aan het bakken bent voor heel 😉 Posterholt en manlief in het schuurtje voor ons een portie bakt, kon ik het toch niet laten een blogje te schrijven.

Gisteren heb ik tijdschriften gelezen, doorgebladerd, gescand waarmee ik al maanden achterliep: van Libelle en Allerhande tot Digitale Bibliotheek en Intellectueel Kapitaal.
In een kerstnummer van een kooktijdschrift kwam ik wat kaartjes tegen die je als gespreksonderwerp tijdens het kerstdiner had kunnen gebruiken. Een soort terugblik op het jaar. Aangezien wij binnenkort ons teamfeedbackgesprek hebben en begin februari mijn functioneringsgesprek op de planning staat, dacht ik, laat ik deze vragen eens vanuit werkperspectief beantwoorden.

Wat heb je over jezelf het afgelopen jaar geleerd?
Dat is toch wel goed ben in hetgeen ik doe.

Waar was je trots op het afgelopen jaar?
Dat de social media zaadjes die ik verspreid, zo nu en dan al beginnen te groeien.

Wat is je levensmotto of favoriete spreuk?
Know dat everything is possible when you believe.

Welke droom wil je volgend jaar laten uitkomen?
Dat we als innovatief team Media inspirerend voor onze organisatie zullen zijn. Dat we onze kennis en passie voor alle uitingen van media zullen delen in welke vorm van deskundigheidsbevordering dan ook.

Wat helpt je te ontspannen in tijden van drukte en stress?
Lunchwandeling en/of een Aspretto cappuccino van dubbele espresso en dat opdrinken op een bankje in de zon.

Welke eigenschappen zou je van jezelf willen veranderen? En wat vind je een mooie karaktereigenschap?
Ongeduldig ben ik wel :(.  Een mooie karaktereigenschap? Dat vind ik lastig om van me zelf te zeggen, maar attent ben ik wel, toch?

Welke eigenschap waardeer je in de man/vrouw rechts naast je aan tafel?
Laat ik maar de eigenschap benoemen die ik in mijn blogmaatje zo waardeer. Ik vind dat jij heel goed bent in complimenten uitdelen, dat doe je eerlijk en oprecht en met trots. Mensen groeien daarvan.

Wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland (3 dingen)?
Ik ga er wel vanuit dat op dit eiland een luxe resort met genoeg eten en drinken aanwezig is 🙂 en dat een ding geen mens is. Ik hoef dan maar 1 ding mee te nemen: een iPad2 met 3G, dan heb ik mijn sociale contacten, boeken, filmpjes en muziek bij me.
Tja, als er geen stroom en internet is, neem ik een leeg schrift en pen en transistor radio mee. Want zonder inspiratie van mensen en muziek kan ik niet leven, en ik moet wel iets hebben waar ik mijn gedachten aan kan toevertrouwen.

En zonnebrand niet te vergeten…..

‘ne gooje roetsj!
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 31 december 2011, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: