Volg je hart, dat klopt!


Ola amigo!

Ik ben er weer 🙂 na 1 jujuutje-loze-maand! 4 weken vakantie waarvan de helft zelfs zonder computer terwijl we in een appartementencomplex zaten met gratis wifi! De eerste week thuis had ik wel afkickverschijnselen, toch even op twitter gekeken en m’n Zuydmail gecheckt (las ik dat Jack vanaf z’n vakantieadres via een iPad een yammerbericht had gestuurd, hij wel :P)
Corfu (groen, heel erg groen & zon, lekker veel zon) was zo 1.0. Wat ik niet had willen missen was m’n mp3 waardoor ik zo nu en dan lekker weg kon mijmeren, Dat vind ik het fijnste van vakantie ‘geoorloofd’ dagdromen in de warmte, niets moet, alleen zijn met je gedachten, je muziek of je boek. Ja, gewoon een boek van papier, nee en ook geen eReader mee (heb er ook geen gespot). Mijn vakantieliteratuur staat inmiddels op Library Thing

Waar ik zeker niet zonder kon was m’n mobiel. Ik heb wat afgesms’t met m’n familie, met z’n zoon die tot z’n knieeën in de Oostenrijkse sneeuw stond en met mijn vrienden. Nu is het leuk (vroeger niet) om tijdens je vakantie jarig te zijn, heb veel smsjes gekregen en ben zelfs toegezongen vanaf een Italiaanse berg 😀
Opvallend vond ik dat op mijn vakantie-eiland nog zoveel openbare telefooncellen stonden, die zijn hier toch bijna uit het straatbeeld verdwenen, en die werden nog zeer veel gebruikt. Zal wel goedkoper zijn dan mobiel bellen.
Wel nemen steeds meer mensen laptops mee op vakantie, een enkeling zat ermee aan het zwembad, sommige zaten gezellig te eten met hun laptop. Ben toch blij dat ik m niet mee had genomen, het bepaalt toch al snel het tempo van je dag. Tijdens vakantie wil ik dat juist niet.
Eén ding heb ik wel gemist: schrijven/bloggen. Maar gelukkig had ik pen en papier meegenomen, dus heb ik oldskool een dagboek bijgehouden voor al m’n mijmeringen en mooie quotes die ik tegenkwam (zoals de titel van dit blog), maar weinig icto dus.
Ik ga me er maar eens (heel) langszaam weer in verdiepen.
Wat deed ik hier ook al weer?

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 23 augustus 2010, in Miscellaneous en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: