Ontwerp je eigen blend


Ha Judith,

Je hebt uitgebreid geblogged over de SURF onderwijsdagen 2016 (hier, en daar, en ook hier). Wellicht moet je me even helpen en staat het er toch, maar ik kwam via de SURFSPACE een artikel tegen over het ontwerpen van je eigen blend. En ik moet zeggen de manier van presenteren met icoontjes, de link naar de hele set van materiaal (ik weet niet of die buiten SURF te lezen is en of die gedeeld mag worden) geeft een boel materiaal om mee te werken.

De presentatie staat hieronder en ik hoop niet dat ik hem in ons collectieve bloggeheugen gemist heb. Als dat toch zo is, hij is volgens mij het herhalen waard.

Het lijkt me goed als we op deze manier, met icoontjes ook de leeractiviteiten van Zuyd in kaart brengen. Ik ga dat in ieder geval al eens doen voor de faculteit ICT.

Groet Marcel

 

Geplaatst op 20 februari 2017, in blended learning. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: