Doen-Denken-Bloggen


Ha Marcel,

Je weet dat ik naast ons duoblog ook zo nu en dan wat berichten plaats op het blog van het I-team en op het MOOCZI-blog waar ik publiceer over open en online onderwijs. Sinds dit studiejaar ben ik betrokken bij de initiatiefgroep Community van Communities en ook op het blog van deze groep schrijf en zoek ik naar wat we bij Zuyd verstaan onder communities.

pop-up-school

 

Aan dit lijstje komt er nog één bij. Onlangs ben ik door Jos Laugs gevraagd of ik ook voor de Pop-up school met enige regelmaat een blogbericht wil schrijven. Leuk! Natuurlijk doe ik dat! Vooral ook omdat ik de Pop-Up School en de initiatiefnemers een warm hart toedraag. Al vaker hebben we op ons blog aandacht besteed aan de Pop-Up School.

Ik ben nu toegevoegd aan het rijtje DoenDenkers en presenteer me daar als edublogger | kennisdeler | verbinder en verwijs uiteraard naar ons duoblog 🙂

en schrijf ik:

Op 2beJAMmed bespreek ik regelmatig mijn belevenissen uit de wereld van leren en innoveren. Ik reflecteer op wat ik doen, ik stel kritische vragen richting het onderwijs en ik deel tips rondom het gebruik van leertechnologieën, met name social media tools. Ik schrijf vanuit de kernwaarden waar het volgens mij in het leven en dus ook bij het leren en werken om draait: vertrouwen, plezier, verbinden, samen, open, delen en doen. Waarden die ik ook herken in de Pop-Up School. Ik was erbij toen het eerste zaadje van de pop-up school werd geplant. Ik zag het groeien en tot bloei komen. Als blogger zal ik meehelpen deze zaadjes verder te verspreiden: Laat die duizend bloemen maar overal bloeien dan wel ‘pop-uppen’!

En vandaag is mijn eerste blog bericht Creatief gepubliceerd. Ik vond namelijk dat op de videowall van de Pop-Up School de prachtige How Are You Intelligent video van Sir Ken Robinson niet mocht ontbreken.

Judith

 

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 20 maart 2016, in Miscellaneous en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: