Internet Of Things: Wat is dat nu en eerste big resource


Ha Judith,

Gisteren heb ik aangegeven welke onderwerpen er dit jaar voor mij op het programma staan. Een van de onbekendere termen is: Internet Of Things (IOT). Althans het is een term die je vaak hoort maar als je dan om een definitie vraagt dan blijkt dat toch lastig of verschillend te zijn. In mijn zoektocht naar goede connecties ben ik www.datasciencecentral.com tegengekomen. En daarop staan ook webinars over verschillende onderwerpen binnen Data Science. Dus ook over: Internet Of Things

Een tweede webinar bekijkt het onderwerp ook vanuit een iets ander perspectief:

Dit geeft een goed eerste inzicht. Mocht je nu al vragen hebben dan hoor ik dat wel. Ik ben nog op zoek wie er precies achter Data Science Central zit, maar de resources vind ik nu al interessant. Misschien kom ik er nog achter.

Groet Marcel

Geplaatst op 2 januari 2016, in Internet Of Things. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: