ACM Technews weekoverzicht 10-12-14 augustus


Ha Judith,

De ACM heeft weer netjes op drie dagen allerlei artikelen aangeleverd. Van het automatisch herkennen van IS strategieen tot beveiligingslekken in apps voor derdewereld landen. Van artificiele intelligentie tot microtransistoren. Allemaal vast interessant, maar niet voor mij een trigger om te lezen of hier te delen.

Wat wel de moeite waard was is het artikel over eCousin. Althans ik denk wel dat daar jouw intresses en een van de belangrijkste elementen van onze ICT faculteit (Data) elkaar raken. Het project stelt te focussen op: data collective en analyse, schaalbaarheid van de infrastructuur, het linken van network en content gerelateerde functionaliteiten, en het op sociale informatie gebaseerde ontwerp van algoritmes. Klinkt mooi en zeker de moeite waard om op in te (laten) duiken.

Nogmaals meer echt boeiende artikelen, maar niet voor hier en nu even.

Groet Marcel

Geplaatst op 16 augustus 2015, in Innovatie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: