Library 2.015 Spring Summit / The Emerging Future: Technology and Learning


Net zoals Daniëlle voel ik me nog steeds erg betrokken bij de (toekomst)ontwikkelingen van de bibliotheek. In haar blogpost staan zoveel interessante verwijzingen, ook voor onderwijs en leren dat ik deze graaag in mijn ‘buitenboordbrein’ wil opnemen. Dus maken we maar eens dankbaar gebruik van de herblogfunctionaliteit van WordPress 🙂 Thanks for sharing Daniëlle!

Danielle's blog

Ook al ben ik niet meer werkzaam in een bibliotheek en geef ik nog maar zelden trainingen informatievaardigheden, ik blijf toch geïnteresseerd in het ‘wel en wee’ van bibliotheken en hoe ze zich staande moeten houden in deze enorm veranderende wereld. Dat was ook de belangrijkste reden waarom ik me had aangemeld voor het Library 2.0 evenement genaamd ‘The Emerging Future: Technology and Learning‘. Het enige nadeel van deze webinar was dat het op donderdagavond van 21.00 u. tot 0.00 u. plaatsvond * gaap * Dat late tijdstip zorgde er inderdaad voor dat ik het 3e uur geskipt hebt. Ik dacht dat ik dat later nog wel kon terugkijken maar ik kan zo snel niets terugvinden. Dan maar een kort verslag van de eerste twee uur.

Speciaal voor deze webinar heb ik trouwens nog de zogenaamde Blackboard Collaborate Launcher moeten installeren. Dit werkte best goed al moest ik…

View original post 595 woorden meer

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 1 mei 2015, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: