We choose this not because this is easy, we choose it because it is hard.


Ha Judith,

Theater, in het bijzonder cabaret en goede sprekers, er zijn momenten dat de “inspiratiebatterij” weer opgeladen moet worden. Na een week met lesgeven over onderzoek, zelf workshops volgen bij het NWO en op zoek naar een typology voor Game (Design Patterns), ben je soms op zoek naar een oplader en soms kom je hem “per ongeluk” tegen.

Claudia de Breij was het vanavond voor mij. Een wereldtentoonstelling met mooie woorden van Kennedy, briljant gespeelde shakespear, en een heerlijk muzikale en briljant accurate Claudia de Breij die me de vraag opnieuw stelde:”Wat is jouw – ik wil landen op de maan?”

We hebben een keer eerder over haar geblogged, en terecht. Ik weet weer wat mijn droom, visie en persoonlijke aanjager is. Ik weet weer wat ik wil doen. Ik zal er vast nog op terug komen in dit blog, maar weet jij het voor jezelf?

Ik weet niet of je deze show van haar al gezien hebt, zo niet het is een aanrader voor iedereen die met beide voeten op de grond, van de maan gezet wil worden, en weer energie wil krijgen om collega’s, studenten en mensen om zich heen mee te nemen op deze prachtige reis.

En als we niet direct 6 gooien dan werfen wir nochmal!

Groet Marcel

Toegift! Claudia gaf “Mag ik dan bij jou” als encore. Ik ging nog even nasr youtube en heb de speech van Kennedy waar de titel over gaat en die ook in de trailer en opening van Claudia’s show te zien is nog eens bekeken. Wauw en hoe tijdloos. Dus als je even hebt:

Geplaatst op 24 januari 2015, in Inspiring. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: