2015 een vooruitblik


Ha andere lezers,

Een nieuw jaar met nieuwe innovaties, nieuwe uitdagingen, nieuwe projecten, nieuwe tools en nieuwe interessante sites, artikelen en vooral mensen.

2bejammed gaat ook dit jaar weer rapporteren over alle (denken wij) interessante nieuwe connectie met inspiratiebronnen zoals die er voor ons zijn in het onderwijs.

Verwacht berichten over de Master Leren en Innoveren, verwacht berichten over onderzoek, verwacht berichten over hoe gaming in te zetten in het onderwijs, maar zeker ook in zorg. Verwacht de opvolgers van tools als Shakespeak of video-opname-software of een review van Blackboards nieuwe MOOCsite. Kijk uit naar gastblogs van bijzondere collegas en studenten die met bijzondere kleine en grote projecten of uitdagingen bezig zijn.

Vanuit een faculteit ICT die hard bezig zal zijn in 2015 met het verder bouwen aan de HBO-ICT, het lesprogramma, het betrekken van studenten bij de opleiding, het oprichten van lectoraten en …. Tevens vanuit een ondersteunende adviserende dienst did over geheel Zuyd en ver daarbuiten bezig is met innovaties, kennisdeling, social connectivity en het verspreiden van die kennis. Tevens vanuit een opleiding MLI en een PhD-Traject waarbij de eigen stappen in onderzoek gedeeld worden.

We hopen jullie mooie verhalen te kunnen brengen. Op een mooi jaar proosten wij en groeten we u.

Marcel en Judith

Geplaatst op 1 januari 2015, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: