Do you dare to dream? #MLI


Hoi Marcel,

Vorige week ontving ik een mention via twitter van een filmpje dat ik gedeeld zou hebben. Een supermooi filmpje. Had ik dat gedeeld? Ik herkende het wel. Ja dus, maar al een maand geleden. Hoe ik het gevonden heb, weet ik niet meer. Voordat ik het weer kwijt raak, even vastleggen in mijn buitenboordbrein 🙂 .

Een filmpje over leren. Hoe lastig het kan zijn om vanuit je comfort zone naar je learning zone te gaanBij mij gaan dan nu bellen rinkelen over zone van naaste ontwikkeling (Vygotsky) *grinnik* Om van de ene naar de andere zone te gaan. gaan sommige lerende via de panic zone, maar je kunt dat ook zien als een magic zone! Gaat dit dan weer over fixed en growth mindset (Dweck!)?
Kortom een mooi filmpje over leren en persoonlijke ontwikkeling

Since our childhood we all know how to dream. Asleep and awake. Thanks to the power of our imagination we believe we are capable of achieving anything we can dream of. However, as we grow older we lose this wonderful ability we’ll later need to be creative, to innovate, to change our lives and to transform our organizations. We invite you to dare to dream again, to challenge your comfort zone, and to enjoy the pleasure of turning your dreams into reality. Do you dare to dream?

Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 28 mei 2014, in Inspiring, MLI. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: