Gecrowdsourced via indiegogo: Nu afwachten op de Healbe GoBe


Ha Maarten, ha Judith,

Judith, Maarten is bij het lectoraat bezig met het bestellen en testen van allerlei activiteitenmeters. Hij loopt tegen een aantal interne inkoop en betalingsregels aan, maar gaat met hulp van de collega’s van de ondersteunende diensten goed vooruit. Maarten, Judith is mijn collega waar ik nieuwe ontwikkelingen mee deel.

Ik wil jullie allebei deelgenoot maken van de Healbe GoBe. Een van de eerste activiteitenmeters die ik gezien heb die ‘zegt’ calorien te kunnen meten. Ik ben erg benieuwd of en hoe het werkt en heb daarom natuurlijk deze indiegogo-actie ondersteund. Indiegogo is net zoals Kickstarter een crowdsourcing site.

Bijzonder om te zien is dat ik niet de enige bent die nieuwsgierig is naar dit project. Ze hadden een doel van 100.000 dollar, maar ze hebben meer dan 1.000.000 bij elkaar. Bijzonder he.

Groet Marcel

 

Geplaatst op 27 april 2014, in Gadgets, Zorg. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Maarten Wollersheim

    Hey Marcel,

    Ziet er veelbelovend uit! Ik ben nogal sceptisch over het automatisch loggen van je intake voedsel gezien de manier waarop het gemeten wordt. Maar als dit werkt en de alle sensoren zijn accuraat dan hebben ze een zeer mooie multisensor dat zich duidelijk onderscheidt van de massa aan activiteitenmeters.

    Tevens hebben ze al € 1 000 000 opgehaald; kopen kopen kopen! 🙂

    Groet maarten

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: